Construint una comunitat europea per i per a estudiants

Obrim horitzonts amb altres cultures i oferim oportunitats per desenvolupar les teues capacitats en àmbits internacionals

Els nostres valors

Friendship

Construïm bones relacions en què ens ajudem, donem suport i cuidem.

Fun

Gaudir de tot el que fem és sempre la premissa fonamental del nostre treball.

Flexibility

Tenim l'habilitat de fer canvis i tractar amb condicions canviants.

Learning

Adquirim habilitats i aprenentatge a través de l'experiència.

Improvement

Ens esforcem per millorar contínuament en tot el que fem.

T'interessa?

No dubtes a mantindre't en contacte amb nosaltres per tenir les últimes notícies sobre el que estem fent.

Contacte amb nosaltres

Estudiants

A través dels nostres esdeveniments, els estudiants poden desenvolupar-se en diferents camps, tant en enginyeria com en soft skills. A més a més, l'ambient internacional els ajuda a comprendre la diversitat cultural i a aprendre com superar les diferències.

Empreses

Oferim una infraestructura professional per a estudiants de tecnologia donant una visió de conjunt de la seua carrera. Per a fer-ho, els apropem a companyies locals i internacionals que els ofereixen la possibilitat d'estar més preparats per a la seua futura professió.

Universitat

Organitzem esdeveniments i trobades on els estudiants tenen l'oportunitat d'analitzar, discutir i opinar amb professors i experts sobre els últims mètodes d'educació en enginyeria per tal de millorar el sistema educatiu local, nacional i europeu.

Valencian Innovative
Engineering Week

VIEW nasqué el 2014 amb l'objectiu d'apropar als estudiants a l'actualitat de la innovació en el camp de l'enginyeria i la tecnologia, així com de motivar-los a participar-hi. Durant la setmana es realitzen xarrades i activitats, n’és un bon exemple una competició d'enginyeria amb dues modalitats dissenyada per reptar a l'alumne i fomentar l'organització i el treball en equip.

Saber-ne més


Spring Course

BEST proporciona cursos de curta durada que permeten als estudiants desenvolupar-se tècnicament en el seu propi camp d'estudi o en habilitats que els ajudaran en el seu futur. En BEST València organitzem un curs per a 22 estudiants europeus que vénen a València a enriquir la seua experiència universitària.

Saber-ne més


Hackathon

La Hackathon és un esdeveniment l'activitat principal del qual correspon amb una competició de programació en la qual s'haurà de resoldre el problema plantejat per l'empresa VIEWNext del grup IBM mitjançant el desenvolupament d'alguna eina que ajude a la seua resolució. S'impartirà una classe prèvia a la competició perquè tots els participants partisquen de la mateixa base de coneixements sobre la temàtica i la manera de resoldre el problema proposat. Si desitges posar-te a prova, aquest és el teu esdeveniment!!.

Saber-ne més


Els nostres partners